5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet muhtevain tercih edilir.

Bu anlamda yangın merdivenleri resmî anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de malik olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve münasip eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangına dayanıklı bedduaşap kapı ya da yangın bapsı otel, memleket ve hastane üzere toplanmış hayat alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın kapısı modeline bağlı olarak değustalıkmektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. çoklukla maden veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar evgin tavır takkadak kapının muhtemel olan en azca ahit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 saat ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen serlamışsa dışarıya, haricen esaslamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların böylece bulunan yangın çıkış baplarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi ıztırari bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin konstrüksiyonı yasalarla zaruri kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine destelı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Tarafıcı gereç yürekermeyen ve tarafıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, kanatıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, sutaş sprey ve benzeri diğer otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi mimarilmayabilir.

Bu baplar ana olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır yetişmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangın bapları montajı ayrı bir mütehassıslık gerektirir. Her ne kadar standartlara ve sertifikasyona uygun olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki yol özelliklere yaraşır, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili namuslu uygulanarak montajlanmalıdır. 

Özellikle yeni imar kanunuyla yangın kapısı müşterek sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok kesifı denetleme altında tutulmaktadır.

Report this wiki page