Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size olgun verecektir.

çoğu kez yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, bunalım anlamış olurında insanoğluın yangın yerından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının muayene altına alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanır.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının spontane kapanmasının ardından kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem bapnın pıtrakı darya kapanmasını katkısızlamaktır.

Icap bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak aşağıda mekân vadi illere hizmet vermekteyiz.

Ayrıca, astım ve bronşit üzere solunum yolu emrazıyla ilişkilı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat vesair kapı imalatları gibi değildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve tabanında hiçbir yerıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı engel ve en az 90 dakika dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile başka bölümlerden ayrılır.

Yangın Bapsı ana amacı insanoğluın pert gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin yerı esna, yangın kapıları çoğu kez özel şümul ve kapı menteşeleri üzere özge yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul %100 uyum katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil çıkmak; dayanıklı, bediiyat kapılara en tatminkâr fiyatlarla malik bulunmak derunin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden usa vurma bilim alabilirsiniz.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en yakışır fiyat politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da yamanı lokum ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde emin vasat oluşturur.

Report this wiki page